Jade in the picture

In deze ‘in the picture’ is student Jade aan het woord. Haar talent: Toerisme & Recreatie.

Welke opleiding volg je? 
"Ik volg de opleiding Manager Travel & Hospitality op niveau-4."
 
Waarom heb je voor de sector Toerisme & Recreatie gekozen?
“De vrijetijdssector spreekt mij erg aan. Ik vind het een hele interessante richting, waar veel gebeurt. Later wil ik graag in een hotel werken en mijn horizon verbreden.”  
 
Mooie herinneringen tijdens je opleiding?
"Tijdens mijn opleiding mocht ik meedoen aan Skills Heroes. Dit zijn vakwedstrijden die georganiseerd worden voor mbo-studenten. Studenten doen ieder in hun vakgebied mee aan verschillende wedstrijden. School heeft mij hiervoor de kans gegeven. Ik heb veel te danken aan meneer Bon en mevrouw Biegel. Zij hebben mij begeleid van A tot Z.”
 
Wat vind je het leukst om te doen tijdens je opleiding?
"Het vak Theorie vind ik erg interessant. Ook spreekt het mij aan dat je tijdens deze opleiding twee stages loopt van twintig weken. Daar leer je veel van. Tijdens mijn opleiding verbreed ik mijn netwerk doordat ik nieuwe klasgenoten en vakmensen ontmoet. Erg leuk!”
  
Waar heb je het meeste van geleerd?
"Ik heb mijzelf als persoon beter leren kennen en ik heb geleerd dat keihard werken met goud wordt beloond!” Jade won namelijk goud tijdens de nationale finales van Skills Heroes. Zij mag zich de  beste hotelreceptionist van Nederland noemen.
 
Wat is je droom voor de toekomst en waarom?  
"Later zou ik graag in een hotel willen werken. Een managementfunctie zie ik wel zitten! Dan kun je anderen motiveren om het onderste uit de kan te halen. Ook zou ik het leuk vinden om training in gastvrijheid of etiquette te geven in bijvoorbeeld de hotellerie of het bedrijfsleven”.   
 
Benieuwd naar de opleidingen binnen de sector Toerisme & Recreatie? Vraag gratis de sector flyer aan! Flyer aanvragen.