Word jij ook één van onze nieuwe talenten?

Laat je overtuigen door Max, Mirjam en Rick die vertellen over hun opleiding en hun bijzondere stages!
  Rick wordt sterrenkok

Op het vmbo had Rick Hausiel nog geen idee wat hij wilde doen, maar nu is hij een Masterchef in aantocht! In een breed mbo oriëntatiejaar ontdekte Rick zijn passie voor koken.

Rick koos bewust voor het ROC van Flevoland én voor de opleiding Zelfstandig Werkend Kok. Daar werd hij één van de beste studenten. Hij is ambitieus, want Rick wil alleen nog maar werken in sterrenzaken. Lees hoe Rick zijn talent ontdekte, ontwikkelde en nu precies weet wat hij wil met zijn leven.
  Mirjam doet Verpleegkunde

Mirjam Wubs doet een mbo-opleiding Verpleegkunde in Flevoland, maar liep haar stages in een ziekenhuis in Berlijn. ROC van Flevoland hielp het regelen. In het buitenland verruimde Mirjam haar blikveld en werd ze sterker als mens.

Nu weet ze precies wat ze wil en hoe ze haar dromen gaat verwezenlijken. Natuurlijk in het buitenland, want ook daar is werk zat voor verpleegkundigen. Lees verder en ontdek hoe Mirjam haar toekomst voor zich ziet. Misschien is het ook wel wat voor jou!
  Max kiest techniek

Max Verkruisen is geboren met twee rechterhanden en kon al als jongetje alles in huis repareren. Omdat hij eigenlijk alles wat technisch is leuk vindt, koos hij voor de opleiding Technicus Engineering.

Deze brede technische opleiding van ROC van Flevoland gaf hem de kans te ontdekken waar zijn hart écht sneller van gaat kloppen. Dat lukte... en hoe! Max deed een stage bij KLM en repareerde daar alles wat los en vast zit aan vliegtuigen. Toch gaat Max straks het liefste in Flevoland aan de slag...